Consell d'Infants

Última revisió 16-01-2019 14:07
15/01/2019

El passat curs 2017-2018 es va crear la Comissió de Treball per impulsar i dissenyar el Consell d’Infants de Lliçà d’Amunt com a òrgan de participació infantil on els nens i nenes van dissenyar les bases reguladores del Consell d’Infants.

La Regidoria d’Educació ha valorat positivament el projecte socioeducatiu i enguany es posa en marxa el Consell d’Infants de Lliçà d’Amunt com un òrgan estable amb la finalitat de treballar amb els nens i nenes del municipi els valors i principis de la  democràcia, sensibilitzar i conscienciar sobre les necessitats de l’entorn immediat i donar l’oportunitat d’implicar-se en temes i projectes vinculats en la transformació real del municipi. En definitiva, un òrgan on els infants tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, aportant la seva opinió sobre aspectes relacionats amb la millora del seu poble.

Per altra banda, la Junta de Govern Local va acordar adjudicar a l’empresa Eines per tothom el contracte menor per al desenvolupament i dinamització del projecte Consell d’Infants per al curs 2018-19, per un import de 6.478,50 euros (IVA exempt), per un termini d’execució que comença el novembre de 2018 i té prevista la finalització el juny de 2019.

Consell d'infants
Consell d'infants

Et pot interessar